Pagesat për Tatimin mbi Fitimin, del njoftimi i rëndësishëm për BIZNESET (AFATI)

Publikuar tek: ekonomi, më 09:14 28-03-2018 Pagesat për Tatimin mbi Fitimin, del njoftimi i rëndësishëm për BIZNESET (AFATI)

Drejtoria e Përgjithsme e Tatimeve bën me dije se në zbatim të Ligjit nr. 8438, datë 28.12.1998 "Për tatimin mbi të ardhurat", i ndryshuar, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ju kujton mbi dorëzimin e deklaratës së pagesës së Tatim Fitimit dhe pasqyrave financiare për vitin fiskal 2017, brenda datës 30 Mars 2018.

Administrata tatimore ju këshillon të dorëzoni saktë pasqyrat financiare, si dhe të deklaroni e paguani Tatimin mbi Fitimin.

Me përfundimin e këtij procesi administrata tatimore do të fillojë verifikimin e pasqyrave financiare për ata tatimpagues, të cilët rezultojne me ulje të Tatim Fitimit dhe me dekrata zero.

Sondazh

Article Logic
Execution time: 0.026404142379761
array(1) { ["section"]=> string(84) "pagesat-per-tatimin-mbi-fitimin-del-njoftimi-i-rendesishem-per-bizneset-afati-114777" }