Formulari për Dekriminalizimin, kush largohet nga puna nëse nuk e dorëzon në datat e caktuara

Publikuar tek: politike, më 10:23 14-03-2016 Formulari për Dekriminalizimin, kush largohet nga puna nëse nuk e dorëzon në datat e caktuara

Funksionarët publikë kanë afat deri në datën 4 maj, për të dorëzuar formularin për dekriminalizimin nëse ata nuk duan të largohen nga puna.

Pas botimit të ligjit “Për përcaktimin e rregullave të detajuara mbi zbatimin e ndalimeve të parashikuara në ligjin nr.138/2015, Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen osë ushtrojnë funksionale publike”, funksionarët publik që janë subject i neneve 2 dhe 3 janë të detyruar të dorëzojnë formularin deri në datën 4 maj.

Ligji u miratua nga parlamenti  në datën 4 mars dhe nëse do të ketë funksionarë, të cilët nuk do të kenë protësuar formularin, ose do të kenë disa pjesë ta pa plotësuara, atëhere struktura, ose personi përgjegjër do të njoftojë subjektin dhe ia kthen mbrapsht atë. Në këtë rast Funksonarët do të kenë edhe një afat të ri 5 ditor. 

Sondazh

Article Logic
Execution time: 0.0092990398406982
array(1) { ["section"]=> string(98) "formulari-per-dekriminalizimin-kush-largohet-nga-puna-nese-nuk-e-dorezon-ne-datat-e-caktuara-35021" }