Jepet me koncesion aeroporti i Kukësit, ja dy kompanitë e përzgjedhura

Publikuar tek: barometri, më 08:06 12-07-2018 Jepet me koncesion aeroporti i Kukësit, ja dy kompanitë e përzgjedhura

Jepet me koncesion aeroporti i Kukësit.

 

Ky është vendimi i marrë ditën e sotme nga Këshilli i Ministrave. Sipas vendimit të publikuar nga qeveria, aeroporti i Kukësit do të jepet me koncesion dhe dy kompanitë e përzgjedhura janë Kastrati”, sh.a. & “T.M.D Systems LTD”.

Në njoftimin zyrtar thuhet se ky vendim u mor pas propozimit të bërë nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjitikës.

Vendimi i plotë:

MIRATIMIN E BONUSIT NË PROCEDURËN PËRZGJEDHËSE KONKURRUESE, QË I JEPET BASHKIMIT TË SHOQËRIVE, PËR DHËNIEN ME KONCESION/PARTNERITET PUBLIK PRIVAT PËR REHABILITIMIN, OPERIMIN, TRANSFERIMIN E AEROPORTIT TË KUKËSIT

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës, të shkronjës “a”, të pikës 1, të nenit 4, të ligjit nr.125/2013, “Për koncesionet dhe partneritetin publik privat”, të ndryshuar, dhe në vijim të nenit 15 të rregullave për vlerësimin dhe dhënien me koncesion/partneritet publik privat, miratuar me vendimin nr.575, datë 10.7.2013, të Këshillit të Ministrave, të ndryshuar, e të vendimit nr.504, datë 13.9.2017, të Këshillit të Ministrave, “Për përcaktimin e fushës së përgjegjësisë shtetërore të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë”, me propozimin e ministrit të Infrastrukturës dhe Energjisë, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

  1. Miratimin e bonusit prej 8% (tetë për qind) të pikëve, që i jepet bashkimit të shoqërive “Kastrati”, sh.a. & “T.M.D Systems LTD”, për rezultatin teknik dhe financiar të propozimit të pakërkuar, të paraqitur për procedurën për dhënien me koncesion/partneritet publik privat për projektin e rehabilitimit, të operimit, transferimit të Aeroportit të Kukësit.
  2. Ngarkohet Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë për zbatimin e këtij vendimi.

Ky vendim hyn në fuqi pas botimit në “Fletoren zyrtare”.

Sondazh

Article Logic
Execution time: 0.027379989624023
array(1) { ["section"]=> string(76) "jepet-me-koncesion-aeroporti-i-kukesit-ja-dy-kompanite-e-perzgjedhura-127605" }