Kjo është gjendja e kalueshmërisë në akset kryesore të vendit

Publikuar tek: aktualitet, më 19:51 08-01-2017 Kjo është gjendja e kalueshmërisë në akset kryesore të vendit

Ministria e Transportit dhe Infrastukturës njofton për gjendjen aktuale të kalueshmërisë në disa prej akseve më të rëndësishme të vendit, kryesisht ato të prekura nga rreshjet e shumta të borës dhe akulli për shkak të temperaturave të ulëta.

QARKU SITUATA E AKSEVE NACIONALE REKOMANDIME
Tiranë Nuk ka asnje segment te bllokuar, keshillohet perdorimi i zinxhireve   Të zbatohet sinjalistika rrugore. Të bëhet kujdes sidomos në vendet ku ka ngrica.

Durrës

Në qytetin e Krujës ka ngrica. Në Qafë Shtamë, Qarkullimi rekomandohet me zinxhirë. Aksi është i hapur. Të zbatohet sinjalistika rrugore. Të bëhet kujdes sidomos në vendet ku ka ngrica.
Elbasan

Në aksin Elbasan – Qafë Thanë, është bërë pastrimi i aksit dhe është hedhur kripë, për shkak të ngricave. Qarkullimi kryhet pa zinxhirë.  Aksi Elbasan – Gjinar. Qarkullimi rekomandohet me zinxhirë. Aksi është i hapur.

Në aksin Lunik - Steblevë. Qarkullimi në këtë segment kryhet me zinxhirë. Segmenti Fushë Studë – Steblevë, Qarkullimi rekomandohet me zinxhirë. Aksi është i hapur.

Të zbatohet sinjalistika rrugore. Të bëhet kujdes sidomos në vendet ku ka ngrica.
Berat Situata e qarkullimit është normale në të gjitha akset e këtij qarku. Nuk ka probleme për qarkullimin. Të zbatohet sinjalistika rrugore.
Vlorë Në Llogora është bërë pastrimi dhe  kriposja e aksit. Qarkullimi është normal. Ne akset e tjera te ketij qarku nuk ka probleme. Aksi është i hapur. Të zbatohet sinjalistika rrugore. Të bëhet kujdes sidomos në vendet ku ka ngrica.
Gjirokastër

Situata e qarkullimit është normale në të gjitha akset e këtij

qarku. Në Qafë Muzinë qarkullimi është normal.

Nuk ka probleme për qarkullimin. Aksi është i hapur.

Të zbatohet sinjalistika rrugore. Të bëhet kujdes në vendet ku ka ngrica.
Korçë

Në aksin rrugor Korcë-Kapshitce, Korçë-Voskopojë dhe Pogradec-Lin, Qarkullimi  me zinxhirë. Akset janë të hapura.

Të zbatohet sinjalistika rrugore. Të bëhet kujdes në vendet ku ka ngrica.
Fier Situata e qarkullimit është normale në të gjitha akset e këtij qarku. Nuk ka probleme për qarkullimin. Aksi është i hapur. Të zbatohet sinjalistika rrugore.
Lezhë

Në aksin Rrëshen – Tuneli i Thirrës. Qarkullimi është normal në të 4 korsitë. Situata e qarkullimit është normale në të gjitha akset tjera të këtij qarku. Nuk ka probleme për qarkullimin.

Segmentet Shpal- Reps dhe Rubik-Rrëshen lëvizet me zinxhirë. Pjesa tjeter qarkullimi normal.

Të zbatohet sinjalistika rrugore. Të bëhet kujdes sidomos në vendet ku ka ngrica.
    Kukës

Ne aksin Bajram Curri – Valbonë. Qarkullimi rekomandohet me zinxhire. Aksi është i hapur dhe i pastruar.

Ne aksin Ura e Bujanit – Qafë Morinë, Sopot – Kërn – Tropojë. Qarkullimi rekomandohet me zinxhirë. Aksi është i hapur.

Në aksin Bajram Curri – Kam, arrin.  Qarkullimi rekomandohet me zinxhirë. Aksi është i hapur.

Në aksin Tuneli Kalimashit – Dogana Morinë. Qarkullimi rekomandohet me zinxhirë.  Aksi është i hapur.

Në aksin Kukës – Bushtricë, K/Domaj – Reç. Qarkullimi rekomandohet me zinxhirë. Aksi është i hapur.

Aksi Kukës – Ura e Zapodit. Qarkullimi me zinxhirë. Edhe aksi Krumë – Qafë Prush, Plepa – Kam  (në Qafë Prush). Qarkullimi kryhet me zinxhirë.

Të gjithë kontraktorët janë në gadishmëri me mjete dhe fuqi punëtore.

Të zbatohet sinjalistika rrugore.

Të bëhet kujdes në akset ku ka prani të ngricave në rrugë.

 Dibër

Në Peshkopi ka prezence te ngricave Qarkullimi rekomandohet me zinxhirë. Aksi është i hapur.

Në aksin Peshkopi - Qafë Drajë, prezence te ngricave, Qarkullimi rekomandohet me zinxhirë. Aksi është i hapur.

Në aksin Qafë Bualli – Peshkopi – Maqellarë – Bllatë. Qarkullimi rekomandohet me zinxhirë. Aksi është i hapur.

Ura – Komsi – Ulëz – Ura e Matit arrin. Qarkullimi rekomandohet me zinxhirë. Aksi është i hapur.

Segmenti Bazë – Burrel. Qarkullimi rekomandohet me zinxhirë. Aksi është i hapur.

Në aksin Ura e Qytezës – Zerqan, Ura e Cerenecit - Steblevë, Qarkullimi rekomandohet me zinxhirë. Aksi është i hapur.

Në aksin Qafë Bualli – Krastë Qarkullimi rekomandohet me zinxhirë. Aksi është i hapur.

Të zbatohet sinjalistika rrugore. Të bëhet kujdes në qarkullim, sidomos në akset ku ka prani të ngricave në rrugë.
Shkoder

Laç – Vau i Dejës – Fushë Arrëz. Aksi është i hapur. Qarkullimi rekomandohet  me zinxhirë  në segmentin Q.Qelë - Pukë- F,Arrëz.

Në aksin K/Hadroj – Qafë Benë – Rrëshen. Qarkullimi rekomandohet  me zinxhirë. Aksi është i hapur.

Nuk ka probleme ne qarkullim në aksin Hani i Hotit – Tamarë. Qarkullimi pjeserisht me zinxhirë.

Në aksin Fushë Arrëz – Nyja Fushë Dukagjin. Aksi është i hapur.

Në segmentin Kukës – Shën Mëri Qarkullimi kryhet me zinxhirë.

Në aksin Qafë Mali – Fierzë. Aksi është i hapur. Qarkullimi kryhet  me zinxhirë.

Në aksin Koplik -  Dedaj. Kalimi në gjithë aksin rekomandohet  me zinxhirë. Aksi është i hapur.

Segmentet  Q.Qele-Gomsiqe, segmenti Gomsiqe-Pukë 4, segmenti Pukë –Fushë  Arrëz . Aksi është i hapur. Qarkullimi rekomandohet  me zinxhirë ne segmentin Qafë Qelë - Pukë- Fushë Arrëz.

Të zbatohet sinjalistika rrugore.

Të bëhet kujdes në qarkullim, sidomos në akset ku ka ngricë në rrugë.

Sondazh

Më shumë në këtë kategori: « Akulli krijon formacione të magjishme, në Pogradec ngrin gjithçka (Fotogaleri)
Pasi e refuzoi duke e poshtëruar, gazetarja i mbyll twitterin Martin Shkrelit (Foto) »
Article Logic
Execution time: 0.015119075775146
array(1) { ["section"]=> string(67) "kjo-eshte-gjendja-e-kalueshmerise-ne-akset-kryesore-te-vendit-64959" }