Nis në Tiranë projekti, si mund të aplikoni për të shfrytëzuar pasdite ambientet sportive

Publikuar tek: sport, më 09:41 07-04-2018 Nis në Tiranë projekti, si mund të aplikoni për të shfrytëzuar pasdite ambientet sportive

Terrenet sportive nuk do të përdoren vetëm nga nxënësit, por edhe nga komuniteti pasditeve.

Projekti i Bashkisë së Tiranës “Shkolla Qendër Komunitare” nis me shfrytëzimin ambienteve sportive te shkollave 9- vjeçare e të mesme të qytetit të Tiranës nga Federatat Sportive/Shoqatat sportive/Klubet sportive, për edukimin dhe masivizimin e shumë sportit në Tiranë.

Bashkia Tiranë, synon të nxisë të rinjtë të angazhohen në ushtrimin e sporteve të ndryshme si dhe të evidentojë fëmijët që mund të kenë talente në sporte specifike, me fokus, formimin e fëmijëve në aspektin fizik dhe mendor, si mjet për të luftuar sedentarizmin dhe për të shmangur çdo formë të shfaqjeve negative të kohës, obezitetin dhe zhvillimin e miqësive ndërmjet nxënësve duke u përfshirë në aktivitete sportive. Ky projekt parashikon shtrirjen në të gjithë shkollat 9-vjeçare dhe të mesme publike në territorin administrativ të Bashkisë Tiranë.

Dokumentacioni i nevojshëm për aplikim

1. Federatat Sportive/Shoqatat Sportive/Klubet Sportive, aplikojnë pranë Bashkisë së Tiranës me anë të “Formularit të Aplikimit” ku shprehin interesin e tyre për të ushtruar aktivitetin e tyre , ne sportin specifik, në palestrën e shkollës ose ambjenteve sportive, pas orëve të mësimit.

2. Federatat Sportive/Shoqatat sportive/Klubet sportive duhet të jenë subjekte të regjistruara sipas parashikimeve të legjislacionit që normon kuadrin ligjor në këtë fushë dhe të paraqesin të gjithë dokumentacionin e nevojshëm që e vërteton ketë si: Vendim gjykate, Statut, Akt Themelimi, NIUS, Vërtetim për statusin e aplikuesit te e Albania

3. Projekt propozimi.

4. CV të Federatës Sportive/Shoqatës sportive/Klubit sportiv Aplikimet duhet të dorëzohen brenda javës së tretë kalendarike të çdo muaji, pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Promovimit të Qytetit në Bashkinë e Tiranës. Në faqen ëeb të Bashkisë Tiranë do të afishohen njoftimet mujore me datat përfundimtare të dorëzimit.

 

palestra_tirane_4.jpg

palestra_tirane_1.jpg

Sondazh

Article Logic
Execution time: 0.13265013694763
array(1) { ["section"]=> string(95) "nis-ne-tirane-projekti-si-mund-te-aplikoni-per-te-shfrytezuar-pasdite-ambientet-sportive-116006" }