Oferta fantastike për këtë fundvit nga Alpha Bank Albania

Publikuar tek: ekonomi, më 18:30 26-11-2015 Oferta fantastike për këtë fundvit nga Alpha Bank Albania

Në kuadër të mbështetjes së vazhdueshme që Alpha Bank Albania ka dhënë për klientët nëpërmjet ofertave shumë të leverdisshme për produktet e shërbimete saj financiare, një tjetër ofertë fantastike vjen në tregun shqiptar në këtë fundviti. E vlefshme deri më 31 dhjetor 2015 kjo ofertë nuk duhet humbur.Të gjithë ata klientë ekzistues dhe të rinj mund të marrin kredi për shtëpi duke përfituar 0% komision disbursimi dhe sigurim falaspër kolateralin për vitin e parë tëjetës së kredisë. Për më tepër këto kredi shoqërohen me norma interesi preferenciale dhe afat shlyerjeje deri në 30 vjet.

Alpha Bank Albania ka menduar edhe për të gjithë ata klientë që duan të plotësojnë dëshirat apo nevojat e tyre duke u ofruar kredi konsumatore me 0% komision disbursimi dhe krahas kësaj përfitojnë lehtësi shtesë si shlyerje të kredisë deri në 7 vjet si edhe mundësinë e financimit deri në 300 mijë lekë pa patur nevojë për garantor dhe deri në 1 milion lekë pa kolateral.

Gjithashtu një mundësi për të mos u humbur është edhe oferta për kartën e kreditit VISA e cila ofrohet me komision vjetor zero për vitin e parë dhe për më tepër të gjithë kartëmbajtësit kanë mundësinë e pagesës së detyrimit mujor prej vetëm 5% të shpenzimeve të kryera me këtë kartë dhe gjithashtu përfitojnë nga ofertat e shumta dhe të vazhdueshmë që banka ka me tregtarë të ndryshëm.

Alpha Bank Albania është pjesë e Grupit Alpha Bank, themeluar që prej vitit 1879 dhe është një nga bankat dhe grupet financiare kryesore në Greqi e që ka kaluar me shumë sukses edhe sprovën me të fundit të qëndrueshmërisë (stres test-in)dhe nga të parat që plotësoi nevojat për kapital sipas kësaj sprove. Ajo ofron një gamë të gjerë produktesh e shërbimesh bankare dhe jo bankare individëve, SME-ve, korporatave duke përdorur kanale te ndryshme komunikimi e shpërndarjeje dhe po kështu linja të ndryshme biznesit bankar me shumicë e me pakicë. Alpha Bank është gjithashtu aktive në tregjet bankare të vendeve të tjera, mepraninë Qipro, Rumani, Bullgari, Serbi, Shqipëri, Ish-RJ e Maqedonisë dhe Mbretërinë e Bashkuar.

Sondazh

Article Logic
Execution time: 0.021413087844849
array(1) { ["section"]=> string(63) "oferta-fantastike-per-kete-fundvit-nga-alpha-bank-albania-26349" }