Sërish lëvizje në Policinë e Shtetit, kush janë shefat që ndryshojnë në gjithë qarqet e Shqipërisë

Publikuar tek: aktualitet, më 10:51 08-05-2017 Sërish lëvizje në Policinë e Shtetit, kush janë shefat që ndryshojnë në gjithë qarqet e Shqipërisë

Në mëngjes u njoftua shkarkimi i disa shefave të komisiariateve të policisë në Tiranë.

Mirëpo ata nuk janë të vetmit, ndryshime janë bërë dhe në komisariatet e qarqeve.

LËVIZJET E SHEFAVE TË KOMISARIATEVE – 8 MAJ 2017

Policia e Shtetit mbetet e angazhuar në përmbushjen e prioriteteve të punës për më shumë rend e siguri, konsolidimit të strukturave përmes rritjes së integritetit dhe aftësisë profesionale si dhe menaxhimit më të mirë të tyre.

Pas ndryshimeve në nivelin drejtues vendor në Policinë e Shtetit, në funksion të nevojës për të përmirësuar më tej punën e strukturave lokale të Policisë, është vendosur lëvizja e një sërë drejtuesish në Komisariatet e Policisë dhe nivele të tjera drejtuese.

Ndryshimet synojnë t’i japin një tjetër ritëm punës së Policisë së Shtetit në përmbushjen e përgjegjësive të saj.

DREJTORIA VENDORE E POLICISE TIRANE

 Komisariati i Policisë Nr.1 Kryekomisar Albert Xhaho, Asistent/Lektor ne Departamentin e Hetimit të Krimit, ne Akademine e Sigurise, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Nr.1. Kom.Pol.Nr.2

K/Komisar Ylli Doda, Specialist ne Sektori per Hetimin e Krimeve te Renda kunder Personit dhe Veprave te Cilesuara, ne Drejtorine per Hetimin e Krimeve te Renda, ne Drejtorine e Pergjithshme per Hetimin e Krimit te Organizuar dhe Krimet e Renda, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Nr.2. K/

Komisar Arsen Sinatamaj, Shef i Komisariatit te Policise Nr.2, ne Drejtorine Vendore te Policise Tirane, transferohet Zv/drejtor për Hetimin e Krimit të Organizuar dhe Krimet e Renda, ne Drejtorine Vendore te Policise Tirane.

Kom.Pol.Nr.4 K/Komisar Agim Hoxha, Shef i Komisariatit te Policise Shijak, ne Drejtorine Vendore te Policise Durres, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Nr.4, ne Drejtorine Vendore te Policise Tirane. Kom.Pol.Rrugore K/Komisar Erion Ahmeti, Specialist ne Sektorin e Analizes dhe Planifikimit ne Drejtorine e Policise Rrugore, transferohet Shef i Komisariatit Rajonal te Policise Rrugore, ne Drejtorine Vendore te Policise Tirane.

DREJTORIA VENDORE E POLICISE DURRES

Komisariati i Policisë Durrës

K/Komisar Saimir Duro, Specialist ne Sektorin per Hetimin e Narkotikeve, ne Drejtorine per Hetimin e Narkotikeve dhe Trafiqet, ne Drejtorine e Pergjithshme per Hetimin e Krimit te Organizuar dhe Krimet e Renda, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Durres, ne Drejtorine Vendore te Policise Durres.

Komisariati i Policisë Krujë:

K/Komisar Edvin Ndreu, Specialist ne Sektorin per Hetimin e Krimeve te Renda kunder Prones, ne Drejtorine per Hetimin e Krimeve te Renda, ne Drejtorine e Pergjithshme per Hetimin e Krimit te Organizuar dhe Krimet e Renda, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Kruje.

Komisariati i Policisë Shijak:

K/Komisar Aliosha Brokaj, Shef i Sektorit te Forces se Posaçme te Operacioneve Speciale dhe Kerkimin, ne Drejtorine Vendore Policise Tirane, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Shijak, ne Drejtorine Vendore te Policise Durres.

DREJTORIA VENDORE E POLICISE ELBASAN

Komisariati i Policisë Librazhd:

 N/Komisar Bedri Xhika, Shef i Komisariatit te Policise Cerrik, ne Drejtorine Vendore Policise Elbasan, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Librazhd, ne Drejtorine Vendore te Policise Elbasan.

Komisariati i Policisë Gramsh:

 Komisar Alfred Maksuti, Shef i Komisariatit te Policise Peqin, ne Drejtorine Vendore Policise Elbasan, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Gramsh, ne Drejtorine Vendore te Policise Elbasan. Komisariati i Policisë Peqin

Komisar Bilal Semanaj, Shef i Komisariatit te Policise Gramsh, ne Drejtorine Vendore Policise Elbasan, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Peqin, ne Drejtorine Vendore te Policise Elbasan.

Komisariati i Policisë Cërrik:

 N/Komisar Myseret Hasabelli, Shef Komisariati Policise Kufitare Diber, ne Drejtorine Vendore te Kufirit Kukes, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Cerrik, ne Drejtorine Vendore te Policise Elbasan

DREJTORIA VENDORE E POLICISE KORÇE

Komisariati i Policisë Pogradec:

Komisar Nikollaq Palla, Specialist ne Sektorin per Hetimin e Pastrimit te Parave, ne Drejtorine per Hetimin e Krimit Ekonomik e Financiar, ne Drejtorine e Pergjithshme per Hetimin e Krimit te Organizaur dhe Krimet e Renda, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Pogradec, ne Drejtorine Vendore Policise Korçe.

Komisariati i Policisë Maliq:

 Komisar Gentian Diko, Specialist ne Njesite per tendencat e radikalizmit dhe ekstremizmit, ne Sektorin e Hetimit dhe Koordinimit, ne Drejtorine e Antiterrorit ne Drejtorine e Policise se Shtetit, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Maliq, ne Drejtorine Vendore te Policise Korçe.

 DREJTORIA VENDORE E POLICISË BERAT:

Komisariati i Policisë Berat:

 Komisar Eduard Gjika, Specialist Koordinator ne Sektorin e analizes se riskut/statistike ne Drejtorine e Pergjithshme per Sigurine Publike, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Berat, ne Drejtorine Vendore te Policise Berat.

Komisariati i Policisë Ura Vajgurore; Komisar Blenard Kaziaj, Shef seksioni i teknologjise dhe pergjimit, ne Drejtorine Vendore te Policise Berat, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Ura Vajgurore, Berat. 

Komisariati i Policisë Skrapar:

Komisar Gramos Cjapi, eshte emeruar Shef i Komisariatit te Policise Skrapar, ne Drejtorine Vendore te Policise.

DREJTORIA VENDORE E POLICISE GJIROKASTER

Komisariati i Policisë Gjirokastër

 K/Komisar Besnik Lila, Specialist verifikimi  hetues, ne Sektorin e Disiplines, ne Drejtorine e Standarteve Profesionale, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Gjirokaster, ne Drejtorine Vendore te Policise Gjirokaster

Komisariati i Policisë  Permet  K/Komisar Gazment Shehu, Shef i Sektorit te Rendit Publik, ne Drejtorine Vendore Policise Gjirokaster, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Permet, ne Drejtorine Vendore te Policise Gjirokaster

DREJTORIA VENDORE E POLICISE VLORE

Komisariati i Policisë  Vlorë    Komisar Gentian Musabelliu, Shef i Seksionit te Burimeve Njerëzore dhe Trajnimeve, ne Njesine Speciale te Kufirit dhe Migracionit "DELTA", transferohet Shef i Komisariatit te Policise Vlore, ne Drejtorine Vendore te Policise Vlore.

Komisariati i Policisë  Sarande  Komisar Elion Ligaçi, Specialist ne Sektorin per Hetimin e Korrupsionit, ne Drejtorine per Hetimin e Krimit Ekonomik e  Financiar, ne Drejtorine e Pergjithshme per  Hetimin e Krimit te Organizuar dhe Krimet e Renda, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Sarande, ne Drejtorine Vendore te Policise Vlore.

DREJTORIA VENDORE E POLICISE FIER

Komisariati i Policisë Fier   K/Komisar Artur Selimaj, Shef i Njesise Speciale e Kufirit dhe Migracionit "DELTA", transferohet Shef i Komisariatit te Policise Fier, ne Drejtorine Vendore te Policise Fier.

Kom.Pol.Mallakaster K/Komisar Perlat Leli, Specialist ne Sektorin per Krimet e Personit, ne Drejtorine per Krimet, ne Drejtorine e Pergjithshme per Sigurine Publike, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Mallakaster.

DREJTORIA VENDORE E POLICISE SHKODER

Komisariati i Policisë Shkoder    K/Komisar Hamdi Shullani, Shef Sektori/Specialist për Kthimin dhe Ripranimin ne Sektorin per Migracionin ne Drejtorine Vendore te Kufirit dhe Migracionit Kukes, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Shkoder, ne Drejtorine Vendore te Policise Shkoder.

Komisariati i Policisë  Pukë  K/Komisar Pal Marku, emerohet Shef i Komisariatit te Policise Puke, ne Drejtorine Vendore te Policise Shkoder.

DREJTORIA VENDORE E POLICISE LEZHE

Drejtues Skender Hita, Zv/drejtor për Hetimin e Krimit të Organizuar dhe K.Renda, ne Drejtorine Vendore te Policise Tirane, transferohet dhe emerohet Zv/drejtor për Hetimin e Krimit të Organizuar dhe Krimet e Renda, ne Drejtorine Vendore te Policise Lezhe.

Kom.Pol.Mirdite  Komisar Erdit Rrëçeku, Shef i Komisariatit te Policise Durres, ne Drejtorine Vendore te Policise Durres, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Mirdite, ne Drejtorine Vendore te Policise Lezhe.

DREJTORIA VENDORE E KUFIRIT DHE MIGRACIONIT TIRANE

Komisariati i Policisë Aeroporti Rinas:

Komisar Oltion Zeqo, Specialist ne Sektorin e Hetimit te Trafikut te Paligjshem, ne Drejtorine e Hetimit per Narkotiket dhe Trafiqet, ne Drejtorine e Pergjithshme per Hetimin e Krimit te Organizuar dhe Krimet e Renda, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Kufitare Aeroporti Rinas, ne Drejtorine Vendore Kufirit dhe Migracionit Tirane.

Sondazh

Më shumë në këtë kategori: « Kandidati i rëndësishëm i PS-së braktis fushatën elektorale, arsyeja është MADHORE
Prokuroria kërkon 4 vite burg për ish-gjyqtaren Majlinda Andrea, e akuzuar për korrupsion »
Article Logic
Execution time: 0.013470888137817
array(1) { ["section"]=> string(103) "serish-levizje-ne-policine-e-shtetit-kush-jane-shefat-qe-ndryshojne-ne-gjithe-qarqet-e-shqiperise-77869" }